Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, după ce a participat marţi alături de preşedintele Poloniei la exerciţiul militar multinaţional „Justice Sword 21”, în comuna Smârdan, judeţul Galaţi, că pregătirile militarilor sunt importante pentru apărare, în special apărarea pe Flancul Estic. Şeful statului a adăugat că a fost impresionat, iar exerciţiul a decurs foarte bine.

„Tocmai s-a încheiat un exerciţiu la care am asistat împreună cu preşedintele polonez, domnul Andrzej Duda. Este foarte important pentru noi să participăm la astfel de exerciţii, ca să încurajăm forţele noastre care lucrează împreună. Am asistat împreună şi cu dumneavoastră la acest exerciţiu, aţi observat, cu siguranţă, că astăzi, în exerciţiu, au fost forţe din România şi forţe din Polonia. Soldaţii polonezi sunt cei care au venit să facă parte din Brigada Multinaţională. Este extrem de important să aibă loc astfel de exerciţii, pentru a verifica şi pentru a creşte gradul de interoperabilitate, adică să lucreze bine împreună, să se cunoască reciproc, să înveţe cum să se conecteze unii cu ceilalţi şi să fie capabili să execute împreună misiuni de luptă.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD N u ti-e rusinee, Johanis, sa te dai mare razboinic, cand tu nu esti decat un jalnic tradator de Tara !

18 mai 2021 15:55

găozar bolșevic detectat 4:49

12 mai 2021 7:49

pensionar incontinent Vă pot învăța cum se suge pula, dacă vreți.

12 mai 2021 7:49

pensionar Gargara Johanise, mai termina , apa de ploaie este destula cand ploaie... mai bine beleste pula decat sa dai din maini aiurea...

12 mai 2021 7:23

Oltean Este cazul sa o mai lase cu pornirile belicoase, si sa fie abordate, in schimb, problemele reale ale tarii.

12 mai 2021 4:49

noi Și, da, sunt găozar. Exact ca tov. Lenin.

11 mai 2021 20:11

noi Ghiolbanis ne arată cât de adânc ne-a înfipt-o nouă, bolșevicilor...

11 mai 2021 20:10

noi Aloo! Johanis, sa ne aparam "flancul estic" de sutele de tone gunoaie revarsate de Germania, peste Romania, sunt mai periculoase pt viata noastra decat toata Armata Rosie a lui Putin.

11 mai 2021 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.