Adolescența se spune că este cea mai frumoasă perioadă din viață pentru că ești curios, ai energie și libertatea de a descoperi lumea din jur, fără să fii constrâns prea mult. Anii trec repede și ar fi bine ca fiecare om să profite cât mai mult de fiecare moment, fără să uite că acțiunile au repercusiuni, inclusiv peste ani. Pentru a profita din plin de anii tinereții ar trebui să se pună cât mai mult accent pe îmbinarea plăcutului cu utilul, pe găsirea echilibrului dintre distracție și treabă.

Este important ca tinerii să fie susținuți de cei din jurul lor, lucru care se poate face inclusiv prin cadoul de majorat. Iată câteva sugestii de daruri pentru o adolescentă sau un adolescent care urmează să facă 18 ani.

1. Jocuri pentru “oameni mari”

Distracția este foarte bună în viața oricui pentru că ajută la diminuarea stresului, la crearea de noi și frumoase amintiri alături de cei dragi. Odată cu înaintarea în vârstă, chiar și până la 18 ani, prioritățile încep să se diversifice și să fie uitată importanța timpului petrecut cu familia și prietenii, în viața reală, offline.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.