Unul dintre sfaturile Apostolului Pavel, adresate în epistolele către ucenicii săi Tit și Timotei, privind preoția, este ca preotul să nu iște certuri și să fie făcător de pace. Ei bine, numai duhul păcii nu pare a-l promova ÎPS Teodosie, care și-a făcut un brand din năstrușniciile sale provocatoare și din PR-ul de vătaf „rastafari”, tip Radu Mazăre (da, faza cu caleașca).

Declarația sa despre rolul femeii în viața bisericească te lasă perplex nu neapărat prin serenitatea ei de șuetă „macho”, ci prin faptul că aruncă peste bord, din câteva cuvinte aproape disprețuitoare, nuanțele teologice a două mii de ani de creștinism.

„Nu este discriminare, este vorba de statutul bărbatului şi al femeii. Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia”, a comentat ÎPS Teodosie.

Integral pe UniversulComentarii

Ecce Kurrupt Evident și femeile poate intra în Împărăția Kurcubeului dacă își leagă un pulan la brâu și se iubește cu aproapele ca ea însăși... Aici a greșit și ăștia cu al Treilea Reich, a început unele specimene Homo Superior să se creadă cu moț exclusiv deoarece are arianusul alb și a dat-o în bară. Împărăția Kurcubeului ecce practic pentru oricine și de orice culoare, bineînțeles în afară de cei care refuză să intre, adică cei încuiați la trup și suflet precum pizdacii fanatici de exemplu. Din cauza lor până în ziua de azi tot întârzie iar unii credincioși trebuie să meargă în ceruri să vadă Împărăția cu pricina...

11 mai 2021 16:12

Kuminecăturile Gemene Unu cu unu face doi, o grămadă de pizdaci n-are ce căta-ntre noi. O altă zicere sufletească a lui Cristian Homobuci, practic zicere tradusă din epistola lui Pavel către seminariștii din vremea lui, luată cuvânt cu cuvânt din gura însuși mântuitorului nostru: Să te iubești cu aproapele ca tine însuți. Să știți că de fapt deși numai pizdacii penali le trăgea șuturi în kurcubeu martirilor neprihăniți pe vremea aia, fariseii drakului care nu vroia să lase pe nime să intre în Împărăția Kurcubeului era adevărații criminali. Ei știau că care ecce treaba dar nu o făceau, adică carevasăzică aveau cheia dar nici ei nu intrau și nici pe alții nu-i lăsau să intre, doar băteau din gură acolo în ușa Împărăției... culmea prefăcătoriei. Domnul nostru Cristian Homobuci însă, a dat invitație liberă tuturor inclusiv minorilor. Altruistă ființă!

11 mai 2021 14:43

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D Pestifelică ființă...

11 mai 2021 11:47

Ecce Kurrupt Apoi precum a zis și Cristian Homobuci: Dragi mi-s mie oile, oile și doamnile... Adică carevasăzică condiția femeii ar fi de oaie, îndrăgită de specimenele Homo Superior dar femeia fiind practic o specie categoric inferioară... ca dealtfel și pizdacii care se înjosesc tăvălindu-se cu ele la egal în inferioritate precum animalele. Aceasta ecce femeia. Aceștia ecce pizdacii.

10 mai 2021 17:30

Teodosie homosexualul și femeile Femeile are pizda largă, e pretențioase. Preferăm seminariști supuși, cu găoaza strimtă.

10 mai 2021 11:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.