Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seară, la Digi 24, despre cazul uciderii ursului Arthur și despre prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a vânat în țara noastră și pe care gazetarul l-a numit „marțafoi”.

„Persoana acestui marțafoi nu mă interesează sub nicio formă. Problema e cu cine a dat această aprobare, și să vedem în ce măsură ea intră sub incidență penală. Vânătoarea de plăcere să fie interzisă oriunde pe acest pământ, pentru că este un obicei la fel de dezgustător, de ticălos și de neomenesc ca sclavia”, a spus el.

Totuși, gazetarul spune că acum e scandal mare pe marginea vânării acestui urs de către o persoană din afara țării, dar nimeni nu a fost dezgustat de vânătoarea de mistreți de a Balc sau nu multă lume e consternată atunci când chiar români ucid animale de tot felul, nu doar din păduri.

Integral pe GândulComentarii

Măi nenea Pavel Td de pe Feisbuci, nu știu de ce te tot scremi matale să postezi aici, pentru că te caci niște postări pline de agramatisme și abundente-n idioțenie și cretinism. E evident că tu nu-l agreezi pe CTP, problema e alta, indidivul respectiv trebuie înțeles și apreciat pentru ceea ce spune și ceea ce face el, nu pentru mutra lui care nu e probabil prea fotogenică și nici plăcută de unii indivizi cu minte puțină. Matale, câte clase ai? Ești cumva ceferist? Că la CFR nu sunt decât 2 clase? Să înțeleg că matale le-ai absolvit pe amândouă? Sau ai rămas repetent la clasa a I-a?

10 mai 2021 4:51

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pe colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor?

9 mai 2021 8:41

ABCD "martafoiul" este medic, care, si-a incalcat juramantul profesiei, si a ucis, nu a salvat. Deci, martafoiului sa i se suspende dreptul de practicare a medicinei.

8 mai 2021 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.