Referitor la comunicatul remis presei de către PNL Iași, în care deputatul Alexandru Muraru proferează acuze fără temei material la adresa Alianței pentru Unirea Românilor. În virtutea dreptului la replică și pentru o informare corectă a publicului român, vă rugăm să diseminați următoarele precizări:

1.Domnul Alexandru Muraru denunță fapte care nu există. Este de domeniul evidenței că șia făcut o obișnuință din a profera, în mod programatic, atacuri furibunde asupra singurului partid ce reprezintă în mod autentic vocea și aspirațiile națiunii române. O conduită incalificabilă și dezonorantă pentru un reprezentant al guvernului României și care nu își poate avea obârșia decât într-un context nefavorabil interesului românesc.

2.Îi cerem public domnului Alexandru Muraru să-și retragă cu celeritate afirmațiile mincinoase pe care le colportează în spațiul public în mod programatic, potrivit agendei grupurilor de interese din care face parte.

Integral pe Digi24Comentarii

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pe colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor?

9 mai 2021 9:19

Patraulea Întârziatu, gargaragiu la Legiunea Împuțită AUR Toată polologhia aia scremută și cufurită de AUR ca drept la replică e al dracului de ticluită, e plină de termeni categorici, de parcă pulitura asta de AUR care se vrea și partidoi politic, e cică singurul partidoi care reprezintă autentic vocea și aspirațiile nației române. Hmm! Al dracului de interesant! Ce voce nene? Care căcare aspirații? De parcă națiunea română stă proptită-n gard de singurul partidoi care căcare bla, bla, căcat, pipi, etc. Adică, imbecilii ăștia au impresia că boborul și toată nația stau cu sufletul la gură și se holbează cu ochii ca cepele la ce cufureli declară legionarii ăștia naziști prin presă? Vă-n gură de fasciști împuțiți cu căcatul vostru de AUR cu tot! Muie! Legionari din toate țările, muiți-vă! Muie!

9 mai 2021 8:47

noi Idiotul de pnl-puturos moldovean Muararu care se baga si el in seama - de idiot ce este, scuipand seminte in santul unde l-a lepadat ma-sa, dar, ghinion, l-a recuperat prostul satului...

7 mai 2021 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.