România depășește vineri 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două, transmite premierul Florin Cîțu: „Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”.

„Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe Maratonul Vaccinării în București. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locații: Sala Palatului și Biblioteca Națională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.


El repetă faptu că, dacă ar putea, s-ar mai vaccina o dată.

„Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”, conchide premierul.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Orice pasăre, dar mai ales papagalul, pre limba ei piere! Am tot postat pe aici că boala asta poate fi combătută foarte ușor dacă este tratată de la primul simtom de răceală sau gripă și NU când pacientul e pe năsălie! Cine dracul să aplice această strategie când floarea de mucegai a doctorimii române, la unison, cu politicienii fideli ocultei globaliste, o țin langa cu maratoanele de vaccinare, care aduc munți de bani pentru Big Pharma, ceva mărunțiș pentru doftorași și afaceri grase pentru politicieni. Din acest motiv, orice tentativă de combatere a coronavirusului cu tratamente ieftine și eficace este respinsă cu vehemență de către cretinomani, ba chiar și sar la jugulara medicilor adevărați, care înțeleg să-și facă cinstit meseria! Asemenea medici fac tot posibilul ca virusul să nu coboare în plămâni, pe când cei „oficiali”, dimpotrivă, să ajungă! Aparent, aici el provoacă o pneumonie interstițială, dar în realitate se produce o tromboembolie pulmonară, care produce acei trombi (cheaguri) ce blochează săngele venos să ajungă în plămâni pentru reoxigenare NATURALĂ. Formarea trombilor poate fi împiedicată chiar de acasă cu ajutorul heparinei, un medicament ieftin, eficace și la îndemâna oricui. Dacă s-au format, totuși, trombi, se pot adminstra, tot acasă, urochinază sau trombochinază. Rămâne totuși problema anihilării virusului. Aceasta se face extrem de simplu prin injectarea intravenoasă (tot acasă!) de acid ascorbic (banala vitamină C). Există și tratamentul, la fel de ieftin și facil, cu ozon. Se extrag 300 de grame din sângele pacientului, se ozonează într-o pungă de plastic, apoi i se reinjectează în corp. Dar NU, medicii oficiali preferă tratamentele scumpe și puțin eficiente! Să fie ignoranță, sau dorința de a face bani?!

8 mai 2021 11:03

Dorin Asta e ”declaratie” de prim-ministru? ..”Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două”. După ”logica” unui ”golănaș” care n-a luat treapta a II-a, putem concluziona: ..”Cu o doză sau două, s-au vaccinat 3,5 sau 8.5 milioane de persoane din România. Oricum, totul este o făcătură grosolana!!!!

7 mai 2021 17:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.