Noi detalii ies la iveală în urma celui de-al patrulea termen al procesului în cazul crimei din Fulda, landul Hessa, Germania, acolo unde, la sfârșitul anului trecut, Elena Silvia K, o tânără mămică româncă, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu, a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.

Fostul iubit al Elenei, în vârstă de 31 de ani, este acuzat pentru oribila crimă. Procurorii germani spun că Elena a fost înjunghiată cu atâta forță, încât a murit fie din cauza sângerării puternice, fie sufocată.

Totodată, Christine Seban, procuror în Fulda, susține că moartea a survenit rapid.

Elena locuia cu fiul său de 2 ani şi cu mama sa în imobilul în apropierea căruia a fost ucisă.

Crima i-a șocat pe vecini, care spun că românca era foarte apreciată la locul său de muncă.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au avut o relație agitată, iar femeia a decis să-l părăsească pe bărbat. Motiv pentru care bărbatul a așteptat-o pe Elena în fața locuinței și, după o ceartă scurtă, a înjunghiat-o în gât.

Bărbatul susține că este nevinovat
Florian, fostul iubit al Elenei, susține însă că este nevinovat.

Cu toate acestea, la cel de-al patrulea termen al procesului, procurorii au prezentat mai multe probe care îl incriminează pe bărbat. În plus, au fost audiaţi polițiștii care au investigat cazul și care au adus dovezi, pentru a demonstra vinovăția tânărului.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.