Cazul ursului ”Arthur”, împușcat de prințul Emanuel de Liechtenstein în Covasna, este investigat și de procurori.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc face cercetări cu privire la infracțiunile de braconaj și uz ilegal de armă. Și presa internațională, care a preluat această anchetă a Știrilor PRO TV, se întreabă dacă uciderea ursului a fost un act de braconaj.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a fost înregistrat un dosar penal. S-a întâmplat după sesizarea anchetatorilor poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Covasna – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Integral pe ProTVComentarii

PROBO Pozitia lui Taczos Barna in ceeace priveste protejarea fondului cinegetic,si asta nu numai in cazul ursului Artur, e clara. Trebuie urgent demis.Dar cine sa o faca , cand insasi prim ministrul declara ca un fel de "linistire " a opiniei publice ca..."nu e cel mai mare urs din tara", vezi Doamne, de parca asta ar fi problema si nu faptul ca a fost vanat intr-o zona restrictiva si mai mult 'specia respectiva e protejata prin lege.Noi intelegem coalitie de guvernare , dar nu ocrotirea actiunilor criminale.Organizatiile care se ocupa cu protectia mediului ar trebui sa faca un mare taraboi in acest caz si sa fie sustinuti de populatie.Destul cu haosul si legea celor mai smecheri !!

7 mai 2021 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.