Două dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, au fost concediate de la Orchestra Rapsozii Botoșanilor, aflată în lipsă de fonduri.

Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache sunt artiste celebre nu doar în România ci și în străinătate. Cu toate acestea, de la data de 31 martie 2021, ele nu mai sunt angajate ale statului român ci doar simple pensionare. Informația privitoare la încheierea contractelor pentru cele două cântărețe a venit inițial din surse neoficiale și ne-a fost confirmată, ieri, de managerul interimar al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, Dan Doboș.

Sursele care au dezvăluit situația de la Botoșani afirmă că ambele artiste, Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, ar fi fost “convinse” să plece pe motiv că erau deja ieșite la pensie și că, dacă rămân angajate, cumulează pensia cu salariul.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute pai nu era normal ,ce sunt muritoare de foame ,E un timp cand vine si asta ,nu inteleg de ce multi se supara,ce nu inteleg e de ce nu se supara aia cu pensii speciale ,poate ne spune marele "mancator" Rares Bogdan !!

7 mai 2021 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.