Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie, afirmă că strămoșii noștri erau goi, erau îmbrăcați în har, iar dacă femeia nu „începea păcatul”, altfel s-ar fi înmulțit neamul omenesc.

Întrebat, la Radio Dobrogea, dacă nu este discriminare faptul că femeia nu are roluri importante în Biserică, aşa cum are bărbatul, ÎPS Teodosie a afirmat că nu, ci este vorba despre statutul bărbatului şi al femeii.

„Nu este discriminare, este vorba de statutul bărbatului şi al femeii. Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia.

Integral pe NewsweekComentarii

Sosoaca prieten cu Teodosie Dar voi ca va f..in cur nu e pacat domnule Teodosie..

7 mai 2021 15:14

Apropo de titlu Pai asta zic si poponarii !

7 mai 2021 14:08

Moarte poponarilor din biserica Pai biserica-religia de cine credeti ca e infiintata ca nu au drepturi si femeile'',,,pai de gay este infiintata pt acesti poponari in mintea lor ar trebui sa moara toate femeile dar ei sa ramana sa ii f....in cur...acesti popi falsi si mincinosi trebuie ignorati totalmente,,,numai miste prosti pot avea incredere in ei....

7 mai 2021 12:43

Oltean Nici acesta nu se mai prosteste. Ar trebui pensionat urgent.

7 mai 2021 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.