Cum a ajuns prințul Emanuel von und zu Liechtenstein în Ojdula ? Există un catalog al planetei cu hărți conectate la sateliți, pe care urșii se mișcă precum steluțele luminoase?

Și România figura cu o stea mare, pîlpîitoare, pe aceste hărți, exact lîngă Ojdula? Cum a ajuns o asemenea hartă (imaginară, zic eu!), sub ochii prințului obsedat de trofee cinegetice? Oricît ne-am strădui, nu putem presupune decît două căi. Una ar fi Ion Țiriac, mare amator de partide vînătorești. Toate cercetările făcute pe internet nu ne indică un Emanuel von und zu Liechtenstein ca fiind prezent la partidele de la Balc. În schimb, Google ne pune pe o altă pistă. Nikolas Liechtenstein, tatăl prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, este președintele comitetului de decernare a Premiului Richard Kundenhove-Kalergi.

Vai de premiul lui Klaus Iohannis!
Un asemenea premiu, sărbătorit cu mare pompă la Cotroceni, în prezența tuturor mărimilor României, a fost decernat președintelui Klaus Iohannis pentru inexistenta contribuție la „construcția europeană”.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie postacilor Psd Se putea ca jegurile imputite de postaci Psd-isti sa nu il atace pe Iohannis...dar care e treaba presedintelui aici gunoielor de postaci Psd-isti...

7 mai 2021 12:32

Muie Nistorescu Eram sigur ca numai gunoiul de securist Nistorescu poate scrie un asemenea cacat de articol...

7 mai 2021 12:29

Premiul Kalergi?! Păi, herr Klaus o fi știind cine a fost acest Kalergi și ce căcat a mâncat la viața lui? Este autorul așa numitului Plan Kalergi de metișizare (prin amestecul raselor) a Europei și de distrugerea a națiunilor europene, ca pas important pe calea instituirii Noii Ordini Mondiale și a guvernului mondial unic. Se observă ușor că Planul Kalergi constituie fundamentul teoretic al acțiunilor lui Gorge Soros și ale celorlalți corifei ai globalismului, dar și al premizelor teoretice ale Uniunii Europene. Ca persoană fizică a fost fiul unui evreu înnobilat de Imperiul Habsburgic și al unei japoneze bogate. Apropiat al familiei Rotschild și alaltui bancher important, Max Wartburg, dar și vânat efectiv de Hitler, acest Kalergi a emigrat în America, unde și-a continuat demersurile teoretice în favoarea instituirii unui stat universal condus de cele mai bogate familii ale Planetei. Iată deci din ce direcție vin cocorațiile primite de Iohannis, inclusiv cu prețul sacrificării pădurilor și urșilor României!

6 mai 2021 20:45

ABCD Dusmanul Romaniei si al Poporului roman, este aceasta vietuitoare vorbitoare nevertebrata Johanis !

6 mai 2021 20:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.