Profesorii din România nu se înghesuie să se vaccineze împotriva Covid-19. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, se declară nemulțumit de atitudinea dascălilor, dar afirmă că cei care refuză vaccinarea nu vor fi dați afară din învățământ.

Întrebarea care i-a frământat pe mulți a fost legată de soarta cadrelor didactice nevaccinate. Ce se va întâmpla cu acei profesori de la 1 septembrie? Vor mai fi ei lăsați să predea în școli?

Sorin Cîmpeanu: „Am încredere în profesori că, în cele din urmă, vor înțelege”

Ministrul Educației spune că sistemul de învățământ românesc nu își permite, la momentul actual, o astfel de măsură! Profesorii care refuză vaccinarea antiCovid nu vor fi dați afară din școli, asigură MEN. Sorin Cîmpeanu spune că sistemul de învățământ din România se confruntă cu alte probleme grave și nu își permite acum să renunțe la profesori, aplicându-le cele mai dure sancțiuni celor care refuză vaccinarea. De aceea, dă asigurări ministrul, el nu va lua în calcul o astfel de măsură.

Integral pe GândulComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Dar EU ,parinte vaccinat ,nu de frica mortii de covid,ci din dragoste de viata,Sa nu ma inbolnavesc eu si pe ceilalti din jur apoi,imi mai las odraslele la scoala daca profu si profa nu sau imunizat?Nu le mai las fiindca imi aduce boala in casa de la scoala.Si atunci?

7 mai 2021 10:15

pop O sa le belesti pula Timpeanule!

6 mai 2021 17:18

claudiu vasilescu Derbedeule. Daca o sa-i dai afara sper sa te alegi cu cateva mii de procese pe numele tau. Sa plateasti tu cu tot neamul.

6 mai 2021 15:05

Leneșii mor de drum lung, iar proștii de grija altora!!!! ....”E mulți și proști”....”Întrebarea care i-a frământat pe mulți a fost legată de soarta cadrelor didactice nevaccinate. Ce se va întâmpla cu acei profesori de la 1 septembrie? Vor mai fi ei lăsați să predea în școli”? În primul rând vorbim despre un act medical, da? ”Celor mulți le recomandăm să citească Legea nr. 46 / 2003! În sistemul sanitar s-au vaccinat 45% dintre angajați,da? Ce facem ? Îi dați afară? Cu ce drept se încearcă umilirea anumitor categorii profesionale? Să presupunem, prin absurd, că se vor încălca drepturile și libertățile oamenilor........., atunci statul trebuie să deschidă un nou Capitol Bugetar, deoarece procesele se vor tine lanț!!!!! Iar lozinca, ”protejăm copii” - nu ține. Și profesorii au copii, iar dacă un cadru didactic pățește ceva, după vaccinare, nu vine Iohanis, Câțu, Orban ....... sau Gheorghiță să aibă grijă de copii.

6 mai 2021 12:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.