Bani, bilete la muzeu și chiar marijuana sunt în joc, în timp ce statele și companiile americane încearcă să ademenească oamenii care ezită să se vaccineze împotriva coronavirusului, relatează Financial Times.

În timp ce SUA continuă să administreze milioane de vaccinuri pe zi, accentul s-a mutat de la vaccinarea în masă către persoanele care sunt reticente în a se vaccina, cu îngrijorarea că se vor dezvolta noi tulpini ale virusului și că țara nu va atinge imunitatea de turmă dacă majoritatea populației nu a fost imunizată.

Pentru a combate ezitarea în fața vaccinurilor, companiile și oficialii locali și de stat au conceput modalități inedite de a atrage atenția celor neimunizați.

Luni, statul Maryland a declarat că va înmâna 100 de dolari bugetarilor complet vaccinați și îi va penaliza pe cei care refuză rapelul dacă agențiile de sănătate americane recomandă unul ulterior.

Integral pe HotnewsComentarii

Abonamente gratuite la prostituate ăn schimbul vaxcinării ar rezolva cu brio criza coronavirusului în Românica! Aviz „gubiernului mieu”! Impulsul l-ar putea da chiar domnul prezident printr-o vizită pe bicicletă la una din celebrele noastre escorte, beneficiile spirituale și vaxcinatorii urmând să fie comunicate într-o conferință de presă la care să participe numai ziariste cu standarde estetice superioare și cu suficientă experiență în combaterea pârdalnicului virus prin metode neconvenționale. Adică prin suprimarea oricăfrei distanțări sociale. Aici, comunitatea LGBT ar putea veni cu contribuții absolut inestimabile.

6 mai 2021 3:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.