Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat miercuri seară, într-o conferință de presă că sunt în curs două anchete pentru a stabili dacă a fost respectată legea în cazul partidei de vânătoare la care a participat, în martie, prințul austriac Emanuel von Liechtestein, care ar fi împușcat un alt urs decât cel pentru care primise derogare.

Una dintre anchete este derulată de Garda Națională de Mediu, pentru că este implicat un animal dintr-o specie CITES (tratat prin care sunt protejate zeci de specii de plante și animale, între care și ursul brun – n.r.), iar cea de-a doua, de Garda Forestieră, pentru că este vorba despre folosirea armelor de vânătoare.

„Trebuie văzut dacă s-a respectat legea cu privire la derularea extragerii și trebuie văzut dacă ursul împușcat este cel pentru care s-a dat derogarea. Așteptăm finalizarea anchetelor, nu vreau să mă antepronunț”, a declarat ministrul mediului Tanczos Barna miercuri seară.

Integral pe LibertateaComentarii

Petre Mai jegosilor postaci cam pute pe aici.

6 mai 2021 14:30

Nu va păți nimic, mai mult posibil să mai ceară și daune, asemenea compatrioților săi de la OMV. Asta a votat prostimea, pnl și usr-plus, asta avem!!!!!!

6 mai 2021 8:25

popaaaa Ma kak in ancheta ta boanhina...

6 mai 2021 7:06

popaaaa Ma kak in ancheta ta boanhina...

6 mai 2021 7:06

Ciobanu Mircea " Așteptăm finalizarea anchetelor, nu vreau să mă antepronunț”" Hai sictir in pizda matii! Si cand se "finalizeaza"...."ancheta" , gunoiule? Tu nu stii nimic? Unde este autorizatia aia? Sa vezi ca are semnatura ta. Ti-a dar spaga 1000 de euro! JEGULE!

5 mai 2021 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.