Premierul Florin Cîțu a declarat că a cerut miniștrilor implicare directă pentru finalizarea Planului Național de Redresare și Reziliență, pe care îl va prezenta la Bruxelles, în cursul săptămânii viitoare. Totodată, Cîțu a vorbit și despre o serie de propuneri de măsuri de relaxare, care se vor aplica în cazul persoanelor vaccinate.

Referitor la măsurile de relaxare de care ar putea beneficia doar persoanele vaccinate, premierul a precizat că pentru moment acestea sunt la stadiul de propunere, iar o decizie cu privire la eventuale beneficii va fi luată în cursul săptămânii viitoare.

Mai mult decât atât, Florin Cîțu spune că nu s-ar pune problema discriminării în cazul persoanelor nevaccinate și al celor vaccinate, având în vedere că și strategia a mai fost aplicată și în alte țări europene.


Comentarii

Măi nene premierule, băgami-aș dromaderu-n peruca ta de chel în devenire. Pe undeva tot e bine că nu te-ai căcat pe gură-n engleză despre birouri drive-trough, te-n gură cu engleza ta de baltă cu tot. Băăă nene, lasă-n pula calului engleza și găvărește și tu pă românește, că de atâta engleză căsăpiți limba noastră românească, vă-n gură de papagali imbecili.

9 mai 2021 8:08

Dori Greu cu limba română, nu avem cuvinte similare, le importăm din altele că sună ,,cool"! Open space...

5 mai 2021 17:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.