Supranumit și Pavarotti din Carpați, zidarul-tenor Costel Busuioc a avut șansa vieții lui în 2008, când a câștigat „Hijos del Babel”, popularul show din Spania. Ulterior a ajuns în semifinala primului sezon „Românii au talent”, devenind faimos peste noapte și în România. Deși cariera lui de tenor se înscrisese pe un trend ascendent, lucrurile nu au stat prea bine pentru artist…

După ce a câștigat popularul show de talente din Spania, Costel Busuioc a devenit faimos și în România, iar viața lui părea să se schimbe în sfârșit. chiar dacă odată cu premiul câștigat, zidarul-tenor a primit și un contract cu o celebră casă de discuri, din păcate drumul său în lumea muzicii clasice a fost unul extrem de sinuos și destul de dezamăgitor.

Ulterior, sătul să aștepte să i se concretizeze visele, a plecat în America, unde, în ultimii ani, a cântat mai mult la biserici ortodoxe și penticostale. Cult unde s-a rebotezat și căruia îi datorează „flotantul” său peste Ocean. Revenit în 2019 în România, zidarul-tenor nu mai onorează decât invitații la concerte caritabile.

Integral pe VivaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.