Un spital din Vâlcea se află în centrul unui nou scandal pornit de la publicarea în media a unei înregistrări privind un schimb de replici şocante între managerul unităţii şi una dintre angajate. Modul incalificabil în care conducerea Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti din Vâlcea se poartă cu angajaţii săi a ieşit la iveală când înregistrarea unei discuţii în care este folosit un limbaj suburban a fost dată publicităţii.

Managerul unităţii, de profesie medic de familie, Edward Stanca motivează că incidentul a avut loc în trecut, că lucrurile s-au clarificat între timp, iar respectiva înregistrare a încăput pe mâinile cuiva care doreşte să-i facă rău.

Potrivit publicaţiei locale, „Ziarul de Vâlcea”, prin intermediul căreia a postat înregistrarea pe You Tube, managerul, care conduce unitatea de 16 ani, nu ar fi la primul incident de acest fel. De altfel este renumit pentru temperamentul său coleric şi nici spitalul nu se află la primul scandal din acest an. În urmă cu o lună, a ieşit la iveală o informaţie potrivit căreia, în plină criză pandemică, când incidenţa infectărilor cu SARS - CoV-2 în localitate ajunsese la aproximativ 10 cazuri la mia de locuitori, 95% din personalul medico-sanitar şi auxiliar refuzase să se vaccineze împotriva COVID - 19, deşi existaseră două focare în unitate, pornite din rândul angajaţilor.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Stop la insulte si critici adresate medicului respeciv, si tuturor medicilor ! Ziceti merci - ca-i aveti, traim vremuri de razboi crunt, ce nu se mai sfarseste, si, care a ucis mai multi medici tineri, decat in al II-lea Razboi Mondial. Medicul din Valcea este hartuit la maximum, de prostia si puturosenia auxiliarilor, omul a rabufnit, pe buna dreptate.

5 mai 2021 14:50

Ion Badea Cei mai slba pregatiti medici, cei de familie. Care cand nu mai stiu ce sa faca, te trimit la specialisti. Dar altfel, plini de ei, desi unii au terminat cu 5 sau 6 examenele.

5 mai 2021 10:32

Andrada Baciu Un gunoi ! Iar in administratie publica, cam peste tot, se vorbeste execrabil cu angajatii. Cei din interior, stiu. Dar cine sa ia masuri? Ar trebui, insa, sa fie drastic sanctionati sefii despre care doar se aude ca vorbesc urat/mizerabil cu angajatii.

5 mai 2021 10:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.