Executivul britanic facilitează începând de miercuri acordarea vizelor de muncă pentru oameni de ştiinţă, artişti sau muzicieni premiaţi, printr-o nouă politică de imigrare bazată pe competenţe, introdusă după Brexit, informează AFP.

Câştigători ai unor distincţii precum premiul Nobel, premiul Turing pentru informaticieni, premiul Grammy, premiul Oscar sau Globurile de Aur vor putea trăi şi lucra mai uşor în Regatul Unit conform acestei reforme introduse de ministerul de interne.

Câştigătorii anumitor premii din domeniile dansului, modei, arhitecturii şi ştiinţelor sociale sunt, de asemenea, vizaţi de aceste schimbări. Astfel, procedurile pentru obţinerea vizei de muncă vor fi simplificate şi accelerate.

Integral pe AgerpresComentarii

Oltean Ei sunt cei destepti, si nu UE (inclusiv, Romania !), care accepta toate scursorile din Orientul Apropiat sau Africa.

5 mai 2021 8:27

noi Elitele - care mai sunt, vor emigra in Anglia, deci, Romania va ramane cu gloabele Voiculescu Vlad, Ghinea, Dragu, Barna, cu cersetorul in Norvegia, cu toti ratatii Usr/plus, impaduchiati la Buget. Ratatii astia USR/plus distrug Tara mai rapid si mai rau decat invaziile otomane !

5 mai 2021 7:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.