Horoscop 5 mai Berbec
Intuiția ta funcționează la un nivel înalt, dar este posibil să nu poți da sens impresiilor pe care le primești. Emoțiile, imaginile și simbolurile pe care îți vin de la alții sau din planul astral ar putea fi vagi și ușor de interpretat greșit. Ar putea fi importante, totuși. Notează-le și privește-le peste o zi sau două. Ar trebui să le poți descifra atunci.

Horoscop 5 mai Taur
Energia ta creativă poate fi mare astăzi, dar este posibil să nu poți să o folosești așa cum ți-ai dori. Poate că nu ai un proiect la care să lucrezi. S-ar putea să îți vină idei, dar nu știi ce să faci cu ele. Cel mai bun curs ar fi să le notezi. Însăși procesul de scriere ar putea să vă deschidă ușile.

Horoscop 5 mai Gemeni
Un membru al familiei se ferește de tine. Această persoană pare să treacă printr-o criză emoțională și nu este capabilă să vorbească despre ea. Înclinarea ta ar putea fi să încerci să o faci să vorbească, dar aceasta ar putea fi o greșeală. Oferiți-i șansa de a vă împărtăși când este momentul potrivit. Uneori trebuie să rezolvăm lucrurile pentru noi înșine. Fii răbdător.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.