Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat că, începând de marți, 4 mai, începe maratonul de vaccinare în șapte spitale militare din România, proiect care ar trebui să asigure ”un număr cât mai mare de persoane vaccinate"

"În perioada 4-11 mai, în cele şapte spitale militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara se desfăşoară un maraton al vaccinării pe o perioadă de 24 de ore din 24, în care orice persoană care doreşte să se vaccineze se prezintă direct la centrul de vaccinare cu Cartea de Identitate sau cu un document de identitate valabil pentru a se vaccina.

Încurajăm ca toţi cei care doresc să se vaccineze să se adreseze acestor unităţi medicale, acestor centre de vaccinare. Este un efort pe care colegii noştri îl fac şi mi-aș dori să fie un succes. Cred că în felul acesta putem să asigurăm un număr cât mai mare de persoane vaccinate", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Valeriu Gheorghiţă.


Comentarii

Gavrila Mircea Sper sa ajungi la puscarie colonele Gheorghita.

5 mai 2021 18:00

Ciobanu Mircea Cum pula mea e asta Gheorghita: "Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a bătut și el câmpii, spunând că studenții care nu doresc să se vaccineze vor trebui să poarte combinezoane la orele de lucrări practice și laboratoare, pentru a-i „proteja” pe vaccinați - adică pe cei care se consideră protejați de vaccin."

5 mai 2021 9:27

pensionar Nemernicii , pulalaii, s-au vaccinat primii ca sa nu piara samanta de hoti si excroci, asa ba racane, iar batranii au fost lasati sa moara.

5 mai 2021 7:09

Brian Swarran Mai date-n pizda matii cu testarea pe oameni a mizeriei numite vaccin.

4 mai 2021 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.