Peste un an, Prea Fericitul Daniel a lipsit dintr-o lumea prea nefericită de apariția unui virus care făcuse ravagii similare acum un secol. Învierea Domnului a coincis cu marele moment strategic ales de Patriarh.

Confruntat cu o Biserică schizofrenică, în care mitropoliți isteric anti-vacciniști și anti-restricții se bat public cu preoți decenți, mai puțin vocali și mai înțelepți, Daniel a lucrat în culise. E greu de știut cu ce rezultate, având în vedere că un Teodosie de la Constanța a continuat să fie bufonul de serviciu al BOR.

Fără pârghii reale de a schimba ceva în Sfântul Sinod, Patriarhul poate, cel mult, guverna Biserica prin puterea exemplului. Cu riscul, desigur, de a-și antagoniza nu doar o armată de popi, ci și legiuni de credincioși.

Integral pe NewsweekComentarii

Domne, cine i-a desenat moaca idiotului ăstuia?! Tare bine i-a mai nimerit-o! Moacă de neomarxist cu spume între buci. Pe-acolo vorbește și despre cele sfinte cu un limbaj total neadecvat. De unde să știe puțoiul ăsta, care îi stă capră lui CTPulea, cât de importante au fost și vor fi marile religii ale lumii pentru ieșirea umanității din animalitate și pentru a împiedica recăderea în animalitate! ,

4 mai 2021 16:57

Cătălina ......”Nu ti uita ”băeti” așa din fix la fundu meu (precum boul la poartă nouă); C-ai să rămâii la măta flăcău; Incearca da' nu ma chinui ”digiaba” (poate cu limba merge mai bine)”.................!!!

4 mai 2021 12:48

ABCD " Biserică schizofrenică, în care mitropoliți isteric anti-vacciniști și anti-restricții se bat public " ...sloboade pe gaura gurii nenorocirea de om, care, se crede ziarist. Nenorocirea de individ, care, a putut sa zgarie hartia cu asemenea injuraturi la adresa Bisericii ortodoxe neclintita ramasa, la atacurile musulamnilor, ale bolsevicilor, ale nenorocirilor de indivizi ca scribalaul din poza, va ajunge, probabil, la Spitalul de Boli nervoase si psihice, sub perfuzii calmante.

4 mai 2021 12:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.