Fostul deputat român Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în România, a fost eliberat din arest duminică, 2 mai, după ce a expirat termenul în care un cetăţean străin reţinut poate fi extrădat.

Odată ce a fost eliberat, Cristian Rizea a făcut mai multe declaraţii pentru Realitatea PLUS, unde a menţionat că ex-preşedintele Igor Dodon şi oligarhul fugar Vlad Plahotniuc pregătesc răpirea sa, după ce celor doi nu le-a reuşit planul privind extrădarea fostului deputat.

„Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon şi Plahotniuc. Avocaţii mei sunt prezenţi aici, au venit şi alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesaţi de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. Eu sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiţia până la urmă să fie resetată aici în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon şi Plahotniuc. E un moment istoric. Pe 11 iulie (alegeri parlamentare anticipate în Moldova) sper că majoritatea cetăţenilor din Republica Moldova să fie alături de Maia Sandu şi să voteze un parcurs european”, a spus Cristian Rizea.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.