Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a semnat, prin Direcţia generală pentru armamente, acordul de tip Guvern la Guvern cu Statele Unite ale Americii aferent programului de înzestrare „Sistem de instalaţii mobile de lansare rachete antinavă” (SIML), potrivit Agerpres. Costurile sunt estimate la 286 milioane de dolari, fără TVA, urmând ca valoarea exactă să fie stabilită în urma derulării procedurii de achiziţie.

Prin semnarea acestui document, a fost atribuit Guvernului Statelor Unite ale Americii contractul de tip Letter of Offer and Acceptance (LOA), specific Programului Foreign Military Sales – FMS, conform prevederilor Legii nr. 37/2021 pentru realizarea „Capabilităţii de luptă împotriva navelor de suprafaţă”.

Integral pe G4media.roComentarii

Noul program RABLA!!!! De ce să suporte USA un efort financiar pentru casarea, asanarea și revalorificarea acelor rachete, când pot scoate un profit vânzând gunoaie la fraeri.

28 aprilie 2021 8:01

pensionar Dobitocilor , Cartu si Iohanise, Orbane, Turcano, etc,se vede ca sunt bani de cheltuit aiurea dar nu sunt pentru pensionarii care au muncit peste 40 de ani. Rusine inca odata dobitoacelor!

28 aprilie 2021 7:16

Geaba, fără bășini hipdersonice suntem în aer! Trage Ivan o bășină din Crimeia de face Dunărea să se verse în Marea Adriatică! Dar, nu-i rău! Ne hoccidentalizăm... Ne hoccidalizăm și, in loc de oină, jucăm besebol. O șepcuță deja o avem...

28 aprilie 2021 2:48

Pute luati copii de la ei ca bani avem dar pentru altii dar sepcuta model nou ,nu !!!

27 aprilie 2021 18:39

Oltean "Aici sunt banii d-voastra". Chelului tichie de margaritar, chiar daca are pantalonii ruti in dos.

27 aprilie 2021 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.