Medicul Gabriel Diaconu a tras un semnal de alarmă, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, pentru persoanele care nu doresc să se vaccineze împotriva Covid-19, spunând că cetăţenii care se vaccinează cedează un loc la ATI celor ce susţin campaniile antivaccinare. Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu erau suficiente vaccinuri, dar erau mulţi oameni care doreau să se vaccineze, acum sunt doze de vaccin disponibile, dar nu mai sunt doritori.

Medicul Gabriel Diaconu a făcut sâmbătă o postare pe pagina persoanală de Facebook, în care a spus că fiecare om care se vaccinează cedează un loc la Terapie Intensivă şi face cadou celor ce nu doresc să se imunizeze, un ventilator, cu tot cu echipă de îngrijire.

,,O doamnă, Elena Elena (aşa se recomandă), îmi scrie că îmi cedează vaccinul. Îmi plac la nebunie aceşti oameni, cum îşi închipuie ei că mai întâi au drepturi, după aia şi le iau în proprietate, după care şi le cedează mărinimos. Stimată doamnă Elena Elena, lucrurile stau un pic invers. De fapt, fiecare om care se vaccinează împotriva COVID vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă. Vă face cadou un ventilator cu tot cu echipă de îngrijire.

Integral pe AdevărulComentarii

@Marian Damian Crecă numele tău real este Marian B(p)ulă Damian. Nu te duce mintea nici până la păsărichea nevestei! Tre s-o scarmene alții, eventual doctorașul ăsta gureș foc.

26 aprilie 2021 11:57

Prostul fudul și porcul profesor de morală și bun simț Asta ne oferă „gubiernul meu”! Cât despre pandemie, mai găsiră un motiv să sparie boborul pentru a se vaxcina: TULPINA INDIANĂ! Adică nu vă mai duceți, românașii dracului, la Mumbai că, pe lângă șapte vaxcinuri indiene, rusești sau chinezești, ăia vă obligă să învățați ori limba sanscrită, ori limba romali! Cât despre indicele de infectare, să împărțim 1,35 de miliarde (populația Indiei) la 300.000 (vârful de infectare zilnică) și obținem cifra 4.500, adică un indian infectat din 4.500. In cazul României împărțim 16 milioane (românii din țară) la 10.000 (dar, la vârf, am avut și peste 10 mii de infectări zilnice) și obținem cifra 1.600, adică un românaș infectat din 1.600, deci un indice de infectare de 3 (trei ori) mai mare decât în India. Asta înseamnă că ori tratamentele indienilor (cu ivermectină) sunt de trei ori mai eficace decât ale doftorilor români, ori tulpina indiană este de trei ori mai slabă decât cele de la noi. Trageți dumneavoastră concluziile! Concluzia mea ecce că propaganda ciumeților de la noi vorbește despre funie în casa spânzuratului!!!

26 aprilie 2021 11:50

Măi Muistule îngâmfățel Muie Paulus, eu zic să halești tu câteva polonice de ivermectină, că poșirca aia te va vindeca-n vecii, vecilor, amin, de toate cele lumești și pământești. Iar patul o să-l păstrezi pentru tine și nu pentru mă-ta. Clar? Cu respect, medicul lui Fried Fish, pește prăjit în traducere.

25 aprilie 2021 21:01

Pentru medicul lui PEȘTE PRĂJIT să păstrezi patul pentru MĂTA!!!!!!!!!!!!!

25 aprilie 2021 18:44

Măi băiat îngâmfățel, ai pierdut un prilej minunat ca să taci! Te asigur că nu este cazul să te f... grija pentru oricine altcineva decât pentru tine și ai tăi. Vezi-ți de prostia ta! Ați abordat absolut greșit din punct de vedere logic și strategic lupta cu coronavirusul și vă mai considerați și eroi!!! Se vede și de pe Lună eșecul vostru. Heirupism, mimetism, lipsa căutărilor proprii și reprimarea celor care nu se pun sub umbrela protocoalelor voastre inepte. De aia s-au evaporat precum ceața dimineții încrederea inițială în „eroismul” vostru și disponibilitatea entuziastă pentru vaxcinării. La ATI cu tine, dar nu ca doftor!

25 aprilie 2021 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.