Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că 89.679 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Sunt 101 reacții adverse, potrivit Mediafax.

Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 61.002 au primit prima doză de vaccin, iar 29.398 a doua doză.

68.522 de persoane au fost imunizate cu ser produs de Pfizer, 11.476 cu cel de la Moderna, iar 9.681 cu AstraZeneca.

În total, de la începerea campaniei de vaccinare, au fost vaccinate 2.983.609 de persoane, din care 1.771.490 au primit ambele doze de vaccin.

101 reacții adverse au fosr raportate în ultimele 24 de ore.

Integral pe Digi24Comentarii

Ei, și?! Nici cu ser fiziologic n-ar fi murit sau reinfectat atâția oameni! La nivel mondial sunt cu zecile de mii. Mai nou, jmekerii care produc, sau doar promovează, vaxcinurile o pun pe aia cum că, vezi Doamne, marfa lor nici nu-și propune, nici n-are cum să imunizeze pe cineva, nici nu te scutește de a fi răspândac de virus! Păi atunci la ce dracului să ne mai vaccinăm?! Dar marea găselniță este că te-ar scîpa de formele grave ale bolii! Nu zău? Atunci de ce unii mai și mor? Faptul că cei plecați oricum plecau, și n-ar avea „nicio legătură cu vaxcinul”?! Nu, zău! Iar papagalii se screm din răsputeri să creadă! Cu asta îi lasă pe escroci să beneficieze de supoziția că orice mic regres al așa zisei pandemii nu ar avea cauze naturale sau întâmplîtoare, ci li s-ar datora lor, jmekerilor. Lor și măștilor, care, este dovedit științific, fac mai mult rău decât bine, dar te bizui pe ceva care nu există! Cel mai teribil rău este însă acela că lupta împotriva virusului începe cu adevărat doar la sfârșit, în lazaretele morții. când nu prea mai este mare lucru de făcut, în loc să se instituie un tratament antiviral energic încă de la primele manifestări gripale ale bolii. Există, slavă Domnului, medicamente pentru aceasta, și încă ieftine, ar putea fi oferite gratuit de un Gigi Becali, dacă nu de STAT. Dar se vrea altceva. Depopularea Planetei. Și-atunci, ca la războiul nuclear, nu interzicem bombele și experiențele nucleare, ci „tratăm” muribunzii! Criminal!

25 aprilie 2021 5:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.