Președintele Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei „Vinerea Verde” și a mers la Cotroceni pe bicicletă. ​Campania ’’Vinerea Verde’’, lansată de MInisterul Mediului, este o inițiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe.

„Vreau să fiu parte din campania Vinerea Verde, campanie pe care o găsesc foarte bună. Orașele noastre sunt foarte aglomerate, avem mult trafic auto. Îi încurajez pe români să folosească mijloace de transport alternative sau să meargă pe jos. Mersul pe bicicletă este foarte sănătos. Un pic de ploaie nu a dăunat nimănui”, a spus Iohannis la sosirea la Cotroceni.

Sub sloganul ”STOP! Azi mașina stă pe loc!”, această campania „Vinerea Verde” încurajează utilizarea transportului alternativ de către angajații din instituțiile publice în scopul reducerii poluării și implicit, a emisiilor de carbon.

Integral pe HotnewsComentarii

Muie postacilor Psd Sa va f*t in gura de imputiti de postaci Psd-isti..

23 aprilie 2021 15:35

”Pretene” Din păcate tu când ”meri” pe bicicletă mai sunt 2-3 ”gealăi” care te păzesc și nu are cum să dea vre-o mașină peste tine, dar omul de rând este supus multor pericolelor.

23 aprilie 2021 12:40

Curva Mița Biciclista a biciclit și ea pe la Cotroceni. Chiar regele Ferdinand ar putea mărturisi. Ei, dar pe vremuri bicicleau spre Cotroceni doar oameni de calitate nu și scursuri ale societății!

23 aprilie 2021 11:51

Pute Si tot asa pleci azi la Sibiu ca e vineri,Avem probleme serioase asa ca sa lasam circul pentru circari profesionisti ,amatori avem prea multi !!!

23 aprilie 2021 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.