Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că va convoca CSAT săptămâna următoare pentru situația din Ucraina, dar și cu privire la mișcarea unor trupe rusești în bazinul Mării Negre.

"Situația este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în Regiunea Mării Negre cu accent special pe zona de graniță de est a Ucrainei. Urmărim cu mare atenție aceste lucruri. Să nu-și imagineze cineva că noi stăm și așteptăm informații de la alții. Noi dăm informații altora. Avem servicii foarte performante pe această zonă, am avut mai multe discuții cu ministrul Apărării și cu alți conducători de servicii specializate. Cunoaștem foarte bine situația din teren și tensiunile care se creează acolo ne preocupă foarte mult. Suntem extrem de îngrijorați.


Comentarii

Pute Joiane dar ce asa graba ,stai linistit mergi acasa,mananca ,,dormi ,sieste dupa masa ,niscai schii ,ce atatea pregatiri ,rusii pot sa mai astepte ,nu te grabi .Rusii cand au auzit ca ai convocat CSAT-ul deja au inceput retragerea.

22 aprilie 2021 23:14

Cică Putin se scăpă pe el când au auzi de CNSAT! Așa-i trebuie! I-a stricat tihna prezidentului nostru penal! Niște case doar...

22 aprilie 2021 17:01

x Werner, stai drak' in banca ta, vezi de Poporul Roman pe care l-ai adus la sapa de lemn, nu e treaba ta Rusia si Putin !

22 aprilie 2021 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.