Premierul Florin Cîţu l-a numit pe fostul senator PNL Romulus Bulacu în funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, la Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC).

Bulacu a avut interdicţie de a ocupa o funcţie publică timp de 3 ani, însă procesul se rejudecă la Înalta Curte. Romulus Bulacu va ocupa funcţia de inspector general la ISD, potrivit unei decizii a Executivului publicată în Monitorul Oficial. Fostul senator îl va înlocui pe Paul Racoviţă, care a fost revocat din funcţie. În legislatura precedentă, Romulus Bulacu a fost senator PNL, iar între 2012 şi 2016 a fost consilier judeţean la Vâlcea. În decembrie 2019, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Bulacu a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). A devenit incompatibil şi a primit interdicţie de a ocupa o funcţie publică timp de 3 ani.

S-a ajuns aici după ce, în 2016, fostul senator, care la vremea respectivă era consilier judeţean la Vâlcea, a fost declarat incompatibil întrucât firmele la care era asociat au încheiat contracte cu institutţii publice din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea.

Integral pe AdevărulComentarii

Pute Ati terminat oamenii bine pregatiti pai erau 15000 de la Constantinescu si acum treceti la dubiosi f bine, tara si Joianul va sustin ,vedeti ca se elibereaza si Dragnea,profitati si de experienta lui si a altora !!

22 aprilie 2021 16:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.