Fructele foarte coapte sunt adesea aruncate pe nedrept la coșul de gunoi, pe motiv că ar fi stricate. Însă lucrurile nu stau deloc așa! Până să apuce să putrezească, fructele pot fi folosite în numeroase moduri.

Chiar dacă sunt mai moi și au pete inestetice, asta nu înseamnă că nu mai sunt bune de nimic. Din contră, cu cât sunt mai coapte, cu atât sunt mai gustoase. Dar dacă nu îți face plăcere să le mănânci astfel, le poți „reinventa”.

Iată câteva modalități în care poți folosi fructele pe cale să se strice.

Fructele foarte coapte pot fi integrate în clătite, prăjituri sau banana bread

În loc să folosești zahăr în compoziția aluatului de clătite, poți zdrobi o banană foarte coaptă, bogată în carbohidrați, care altfel ar fi luat drumul coșului de gunoi.

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

sexolici Stoarceti sucul si Il beti.Daca e dat spre fermentare o sa aveti o stare de bine si o sa mergeti clatinat ,leganat.

22 aprilie 2021 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.