Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul Matei Balș din București, consideră că, în cazul actorului Alexandru Arşinel, faptul că a fost vaccinat anti-COVID l-a ajutat să nu dezvolte o formă gravă de COVID, informează News.ro.

Medicul Adrian Marinescu precizează că în cazul lui Alexandru Arșinel, care s-a infectat cu noul coronavirus, nu a fost dovada ineficienței vaccinurilor, ci din contră.

„Eu cred că se întâmplă exact invers, din punctul meu de vedere, este dovada că, în momentul în care mă vaccinez, şi dacă mă infectez, nu voi face boala, nu voi face o formă severă, nu voi avea complicaţii. Şi discutăm de persoane vulnerabile, şi vorbesc aici de vârstă, de boli cronice, care dacă s-ar infecta şi n-ar fi vaccinate ar avea din păcate o probabilitate mare să facă o formă severă, să-şi pună viaţa în pericol”, a spus, la Digi24, Adrian Marinescu.

Integral pe LibertateaComentarii

Ba să faci afte pe limbă, boule! Afte mari cât țestoasele de pe Galapagos, ca să nu mai deschzi gura și să vii cu justificări de doi bani. Vaccinurile voastre sunt doar frecții la piciorul de lemn și prilejuri de supraînavuțire a balaurilor Pharma păstoriți de Bill și Melinda Gates. Asta nu pentru că s-a reinfectat un actor îndrăgit, deie-i Dumnezeu sănătate, ci pentru că vaccinurile bazate pe tehnologia mARN pot avea efecte grave pe termen lung, mai ales în ce privește fecunditatea de cuplu, dar, mai ales, pentru pericolul de malformații la noii născuți! Cât ai fi de felcer, nene, de medicamentul Thalidomina nu crez să nu fi auzit! Nu te joci cu natură. Intruziunea brutală și necontrolată în celula umană poate produce monștri. Mai ales în citoplasma celulei, unde se află ADN-ul mitocondrial. Este ca și cum ai da drumul unui roi cu albine în camera copilului!

22 aprilie 2021 10:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.