Senatorul Gabriela Firea îl atacă pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. S-a ajuns la o situație incredibilă în București, Primarul General este obligat de o instanță de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitație publică, susține Firea.

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că primarul Capitalei blochează intenționat proiectele începute de ea. „Ce ghinion pe bucureșteni să fie conduși de un primar care și-a făcut un scop din a bloca proiecte”, spune Firea care oferă ca exemplu licitația pentru tramvaie.

„S-a ajuns la o situație incredibilă în București: Primarul General este obligat de o instanță de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitație publică. (...)"

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

x Ghinionul bucurestenilor cum s-au pricopsit cu adunatura de dementi USR-PLUS, unul mai nenorocit decat altul, vezi Clotilda care a ingropat sect.1, acest psihopat Plicusor nimic, absolut nimic bun n-a comis intr-un an de primarie...doar, taie, blocheaza, demoleaza...Speram la Covidul asta, sa ne salveze de cativa derbedei usrplus-isti.

22 aprilie 2021 6:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.