Un al doilea val pandemic de COVID-19 răvăşeşte India, după ce noi variante ale virusului, mai infecţioase şi mai mortale s-au răspândit în mai multe state, scrie BBC. Cei infectaţi mor înainte de a putea obţine un pat în spitale sau acasă, fără a avea acces la testare de confirmare, în timp ce crematoriile merg nonstop. Fotojurnaliştii vin cu mărturii cutremurătoare despre rudele care îşi incinerează morţii.

Creşterea numărului de cazuri zilnice a fost exponenţială în valul doi al pandemiei de COVID-19 care s-a resimţit începând din luna februarie. Pe 10 februarie, India avea 11.000 de noi cazuri. La sfârşitul lunii martie, atinsese o medie de 22.000 de cazuri. Apoi, în primele 10 zile ale lunii aprilie, noile infectări au explodat până la o medie de cazuri confirmate zilnice de 89.800.

Dr A Fathahudeen, din grupul de lucru anti-COVID-19 al statului Kerala (sud-vest), explică că era de aşteptat un alt val de creştere după ce India atinsese un vârf epidemic de peste 90.000 de cazuri în septembrie, ca în ianuarie să scadă la sub 20.000 de noi cazuri.

Integral pe AdevărulComentarii

Nene Hadevărule, ești, ca de obicei, insinuant, manipulativ și mincinos. Crematoriile ard permanent pencă India are 1,35 MILIARDE de locuitori, care mai și mor, iar incinerarea este modalitatea lor de plecare la cele veșnice. Cifrele despre numărul record de infectări cu Covid (295.000 în 24 de ore) și de decese (2.000 în același interval) par halucinante, dar ele sunt generate de o populație de 1 miliard 350 de milioane de persoane, nu de 16-17 milioane ca în România.țț De altfel, rata de infectare in India într-o zi record a fost de doar 0,0022%, adică 2,2 persoane la mia de locuitori. În exact aceleași 24 de ore, la un număr de numai 3.006 infectări, rata de infectare în România a fost de 0,02%, deci de zece ori mai mare ca în India! Discrepanța este cu mult mai mare pentru zilele cu record de infectări în România. În ce privește decesele, (2.000 în India și 176 în România) rata de mortalitate este. de asemena, de zeci de ori mai mare pentru România. Așa că, ciocul mic, hadeveriștilor!

21 aprilie 2021 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.