IPS Teodosie a explicat la Radio Dobrogea că este vorba de lăcomie atunci când vorbim de consumul fructelor de mare în perioada postului.

IPS Teodosie a răspuns unui ascultător care l-a întrebat la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului dacă fructele de mare sunt sau nu de post. „Fructele de mare nu sunt de post. Sunt fiinţe. E un fel de şmecherie, din lăcomie. E foarte limpede că nu-s de post. Pentru că sunt nişte fiinţe, chiar dacă n-au sânge“, a spus ierarhul Tomisului.

Fructe de mare sunt un ansamblu de animale marine mici: creveţi, languste, stridii, homari, crabi, langustine, scoici, sepii, caracatiţe.

Integral pe AdevărulComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Trudila?Pai tu aici iti cauti ma partener?Io sunt hetero,sunt ortodox ,si nu am nimic cu nimeni ,ma lumea e rea bunule om care {esti om?]da daca suntem rai tu nii ierta ,ca si raul cateodata prinde bine la ceva.Muuuuu.Adica sanatate si virtute pe limba boilor.Animale contemplative,muncitoare si indelung rabdatoare.

22 aprilie 2021 9:42

Muie PS.Teodosie Mai boule de la ora 12.06 mai dute in ma-ta tot ci biserica ..inseamna ca si tu esti poponar ca ei ..si catolici si ortodoxi (aici o parte nu toti) sunt gay, asa ca mai lasa-ma cu jegurile astea ...

22 aprilie 2021 6:24

Lumineaza Doamne poporul tau Ba care ai postat aci mascarile alea?Vad ca ai multe de oferit nu stiu tie cine tia dat si cum ai facut rost de toate,multumim oricum si daca ai o problema cu prostiicu biserica si cu arhipastorul bisericii Bunul Dumnezeu va judeca pricina cu dreptate Pana atunci ....sanatate.

21 aprilie 2021 12:06

Muie PS.Teodosie De cand p**a mea jegul asta de poponar PS.Teodosie ne da indicati ce sa mancam..sa ma cac in gura lui de securist..numai prosti cred in biserica ...

21 aprilie 2021 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.