Evaluarea miniștrilor va fi discutată astăzi, în ședința de guvern. În urmă cu doar câteva zile, premierul susținea ca nu a primit încă toate documentele cu activitatea ministerelor. Mai mult, Florin Cîțu a anunțat ca miniștrii vor fi evaluați în baza a ce au făcut, nu în baza a ce au declarat.

Evaluarea miniștrilor se va face trimestrial și va fi făcută de Secretariatul General al Guvernului și de Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

În vederea acestei evaluări, Florin Cîțu le cere miniștrilor să trimită fișe care să conțină obiective din programul de guvernare pe care și le asumă și o detaliere clară a termenelor de care au nevoie pentru a îndeplini aceste reforme și politicile publice pe care s-au angajat să le implementeze.

Potrivit documentului, trimestrial, în data de 25 ale lunii, miniștrii trebuie să transmită o foaie de parcurs către SGG și către Comisia Națională de Prognoză. Pe baza acestor foi, comisia va face o evaluare cu privire la eficiența miniștrilor, dar și cu privire la modul în care obiectivele din programul de guvernare au fost atinse.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.