Ca alternativă la publicarea datele deceselor COVID, gest prin care ar demonstra oamenilor că Vlad Voiculescu s-a hazardat sau a informat greșit, prim-ministrul liberal al Guvernului României spune lucruri din cartea roșie a lui Mao.

„Privind corectarea ideilor greșite în partid”, sună unul dintre capitolele rezoluției scrise în 1929 de Mao Tsetung, liderul revoluției comuniste din China. Și urmează o listă de măsuri pentru corectarea ideilor.

„Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare”, este replica de peste timp a lui Florin Cîțu, liderul Guvernului României. Numai că aici, în stilul deja cunoscut, nu există măsuri.

Integral pe LibertateaComentarii

Gavrila Mircea SCANDALUL CONTRACTELOR SECRETE PFIZER ȘI MODERNA. Clauzele impuse de molohii vacciniști sunt ILEGALE. Comisia a agreat exonerarea de răspundere a producătorilor în caz de reacții adverse sau MOARTE.

21 aprilie 2021 19:23

bijbok Ia uite aici minune: "Mă pot îmbolnăvi de COVID-19 după vaccinare?Orice persoană vaccinată poate contracta noul Coronavirus, însă cel mai probabil va fi asimptomatică sau va avea simptome foarte ușoare, contagiozitatea fiind absentă ori foarte redusă. Trebuie reținut faptul că eficiența vaccinurilor care folosesc ARN-mesager este considerată a fi foarte mica, cu protecție asigurată între 74% și 75%. Eficacitatea într-o populație vaccinată nu este totală." Arsinel si sotia s-au vaccinat acum 2 luni si-s la terapie intensiva. PORCILOR!

21 aprilie 2021 18:09

Muie postacilor Psd Se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu il atace pe Catu ...

21 aprilie 2021 18:05

claudiu vasilescu „Trebuie să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare”????? Faci un canal? Ne intoarcem in anii 50? Apar detinutii medicali? Internari la psihiatrie+ bataie? Esti un IDIOT Citule!

21 aprilie 2021 13:40

@toi Je-ule, virusul există, a fost creat și este întreținut și revigorat prin noi și noi „tulpini” menite să ne înspăimâte! El nu este însă mai mortal decât o gripă zdravănă, dar este creat în așa fel încât să agraveze slăbiciunile organismului și să acționeze la orice tip de climă, pe orice latitudie și longitudine ale Terrei. Este prea bine făcut ca să fie natural! Observațiile acestea aparțin laureatului Nobel pentru medicină din 2016, japonezul Yoshimori Ohsani, specialist în biologie moleculară, care este dispus să renunțe la Premiul Nobel dacă îi demonstrează cineva că un asemenea virus nu a fost creat în laborator. Așa-zisa pandemie nu este decât un excelent prilej de a testa nu numai virusul ca armă biologică, ci și tipurile de reacții ale populației în fața unor asemenea situații. În general, tot ce produce natura găsește, tot în natură, și un antidot. Nu-l conștientizează, dar acest principiu este practicat instinctual și de către animale, care, în caz de boală, știu să aleagă plantele și locurile ce le aduc vindecarea. Oamenii sunt induși în eroare să poarte masca facială, care apără cât de cât împotriva bacteriilor, dar nu și a virușilor. De asemena, tratamentele anticovid, scumpe și insuficient testate se aplică atunci când pacientul se află la marginea gropii, în loc ca boala să fie atacată din primele clipe cu medicamente antivirale ieftine și bune, aflate deja în famacii. Ivermectina, de exemplu, este demonizată cu mânie proletară, deși în multe țări sărace, dar și în SUA sau în țări din UE face minuni. Ai noștri medici conformiști (sunt, din fericire și dintre cei cinstiți și competenți) pun botul la „bonusurile” oferite de Big Pharma și de politicienii vânduți și nu pun pe primul loc interesele bolnavilor. Aceasta este adevărata problemă.

21 aprilie 2021 11:10

Premierul EXTERMINATOR!!!! Florine, făle dosare și închidei pe viață!!!

21 aprilie 2021 8:13

je Dl. Catu foloseste o exprimare nefericita cu "eliminarea" vocilor, dar, realitatea dramatica este ca, virusul exista, ataca, ucide fara sa alega. Vaccinarea ar fi o solutie de protectie, sau, macar de diminuare a efectelor bolii ucigase, chestia e ca, numai medicii de familie pot decide cine poate sa se vaccineze.

21 aprilie 2021 7:12

Oricum, totul e o abureală! Personal, nu mai cred în NICIO statistcă oficială. Și nu pentru că nu coincid ciifrele de pe cele două platforme, ci pentru că numai Dumnezeu poate ști dacă toți cei declarați ca decedați de Covid au murit direct de această boală, datorită, mai ales, comorbităților, sau au murit fără nicio legătură cu coronavirusul, fiind numărați în contul acestuia pentru a înspăimânta populația și a o face să se supună unor reguli și restricții prostești. Iar în spatele „pandemiei”, o-ho, ce afaceri grase se mai învârt! Pe urmă vine afirmația abruptă a retardatului cu studii incerte din fruntea „gubiernului mieu”, care interzice fără să clipească drepturi fundamentale ale omului la opinie și liberă exprimare, precum și dreptul natural de se informa din orice sursă asupra pericolelor care îi amenință sănătatea, sau chiar existența. Cum adică să elimine el, Cîțu și ai lui vocile celor ce nu cred în vaccin?I Ne credeți orbi și tâmpiți, băieți?! Și-apropo de statistici, aveți cumva idee că naziștii, călăi și criminali cum au fost, țineau ststistici uluitor de precise și de amănuțite asupra victimelor lor din lagărele morții? La ce le-au folosit? Dar vouă la ce vă folosesc statisticile măsluite?!

20 aprilie 2021 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.