Vlad Voiculescu a demonstrat cu vârf și îndesat în ultimele zile de ce l-a remaniat Florin Cîțu. Acuzațiile nedovedite legate de ascunderea numărului de decese covid, alba-neagra cu documente-fantomă și, în general, o continuă pledoarie pentru excepționalitatea propriei persoane l-au decredibilizat complet. Mai mult, prestația lui riscă să submineze încrederea în instituțiile statului, critică în pandemie. Premierul a câștigat prima bătălie politică mare, dar acum i se deschid alte fronturi. Peste toate, realitatea dură, cu recorduri ale deceselor Covid și o campanie de vaccinare cu poticneli. Iar România nu are ministru al Sănătății de o săptămână.

O scurtă paranteză: există zvonuri că Voiculescu ar putea fi numit consilier onorific al viitorului ministru al Sănătății, asta după ce el însuși a declarat la Europa FM că ar putea fi nominalizat din nou ca ministru. Ambele scenarii ar reprezenta o sfidare politică și un gest de imaturitate politică din partea USR PLUS. Guvernul nu e nici creșă, nici escape room pentru puberi politici.
În treacăt fie spus, trebuie să remarcăm că majoritatea temelor ridicate de Vlad Voiculescu sunt legitime: eșecul testării, vaccinarea peste rând a specialilor din armată și serviciile secrete, problemele din campania de vaccinare. Dar modul în care le-a pus în discuție a fost complet greșit, le-a dus în derizoriu practic, făcându-le greu de repus pe tapet în viitorul apropiat.

Integral pe G4media.roComentarii

je Doar pe ma-sa si pe tac-so, ar mai putea prostovanul de Voiculescu sa-i consilieze...ce tupeu de om nebun are, se tine cu dintii de banii din Sanatate !

20 aprilie 2021 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.