S-a făcut de 18 și mai apoi de 19. A bătut și de orele 20 și ei tot n-au ieșit din „scandal room”, încăperea din Parlament în care se ceartă. În fapt, negociază. Sau se tîrguiesc pe funcții. Adică, pe bani.
Nu mă prea interesează dacă se înjură! Disputele între două bande de politicieni nu sunt decît pentru reglarea puterii dintre ei.
Nu mă interesează cine este mai tare. Oricum cel din frunte va lua mai mult, va fi mai aprig și va trage guvernarea după nivelul său de gîndire.
Nu mă interesează nici bombele anunțate mereu de Radu Tudor!
Nu mă interesează nici nucleara lui Victor Ciutacu. Este mult prea umflată și rîgîită. Oricum este o minciună amînată mereu!
Nu mă interesează nici bombele lansate de Vlad Voiculescu, scoase din pălărie ca o diversiune pentru cei preocupați de goliciunea sa profesională.
Nu mă interesează nici blugii rupți în genunchi și nici reforma în Sănătate. Care reformă nu există sau este egală doar cu instalarea oamenilor lipiți de gașca lor politică.

Integral pe CotidianulComentarii

noi Individul Voiculescu este periculos pt siguranta oricui, nemernicul minte cu tupeu de om nebun, face din alb-negru, si invers. Individul Voiculescu trebuie indepartat de la putere de decizie, si, supus unui examen psihitaric. Lipsit de demnitate si onoare, mai grav, individul este iresponsabil si infantil, palavragiu acest Voiculescu USR/PLUS, nici o apreciere pozitiva publica n-a obtinut acest "sinistru al Sanatatii".

20 aprilie 2021 8:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.