Liderii PNL, USR PLUS și UDMR se întâlnesc azi, cel maiprobabil de la ora 17.00, în prima ședință a coaliției de guvernare după declanșarea crizei politice provocate de demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, fără acordul partidului său.

Înaintea ședinței, conducerea executivă a PNL se reunește într-o ședință în care va stabili strategia partidului în negocierea cu USR PLUS, după ce Dan Barna și Dacian Cioloș au cerut schimbarea premierului Florin Cîțu.

Pe de altă parte, premierul Cîțu a anunțat că nu va demisiona și a cerut USR PLUS să nominalizeze rapid un nou ministru al Sănătății. Până la această oră, numele vehiculate pentru post sunt Ioana Mihăilă (actual secretar de stat la Ministerul Sănătății), Adrian Wienere (deputat USR PLUS) și medicul Radu Lupescu, stabilit în Franța.

Integral pe G4media.roComentarii

noi PNL scade in sondaje - si va mai scadea, din cauza derbedeilor USR/PLUS drak' sa-i adune, derbedei far' de scoala si cu hartii de sters la koor pt facultai inexistente, derbedei de teapa lu' Voiculescu, Drula alt tampit cu "zombi", tampitul cersetor prin Norvegia - care e si diliman, Clotilda dementa care distruge sect.1, si...alte specimene usriste, cum n-a mai avut Romania nici in anii 45' -55' cand bolsevici-kgbisti semianalfabeti, erau fixati Ministri si sefi de Institutii, unde femeia de serviciu era absolventa de Sorbona.

19 aprilie 2021 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.