Există voci, în special dinspre PSD, care îl critică pe președintele Klaus Iohannis că nu intervine în scandalul izbucnit în coaliția de guvernare, dar profesorul Cristian Pîrvulescu este de părere că în acest moment, președintele trebuie să rămână „ultima instanță de recurs” în cazul acestui conflict, care, subliniază politologul, este în interiorul coaliției, nu este un conflict instituțional.

„Nu este o criză guvernamentală. Este o criză în cadrul coaliției, guvernul funcționează. Toate partidele spun că vor susține în continuare activitatea guvernului. Am avut și un exemplu. Joi, ședința de guvern a existat, s-a desfășurat normal. Există o problemă legată de prim-ministru, dar o astfel de problemă se negociază și în final, în funcție de negocieri, de forța de convingere, de rezistența psihică a celor care participă la negocieri, se va ajunge la un rezultat”, a explicat Cristian Pîrvulescu, duminică seara, la Digi24.

În opinia politologului, acest rezultat al negocierilor nu va apărea repede.

Integral pe Digi24Comentarii

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior. Ce sa mai intervina carmaciul nu se vede ce mana proasta a avut in numirea guvernului actual. Ar fi cazul sa-si vada de "carpele" lui

19 aprilie 2021 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.