Un moment cu totul și cu totul special din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când am putut s-o vedem în bucătărie pe celebra cântăreață Feli Donose!

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, blondina a decis să pregătească o zamă de fasole cu tarhon, o rețetă extrem de apreciată de apropiații și de prietenii vedetei, care mereu o „pun la treabă” și îi trimit casoletele la umplut.

Acum, Feli și-a făcut curaj și a decis să prezinte această mâncare și celor trei jurați, în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Stând de vorbă cu Gina Pistol, cântăreața a mărturisit că iubește muzica mai mult decât orice și că, în ultima perioadă, s-a ocupat cu tot felul de creații cu mesaj pozitiv și optimist, un lucru pe care, de altfel, îl consideră ca fiind misiunea sa, ca artist.

Integral pe A1Comentarii

Măh, ce știre epocală pun ăștia la comentat. În schimb, știrile sau comenturile importante sunt dosite imediat ce apar. Bravos meserie! Dacă asta cere Sistemul, asta facem.

19 aprilie 2021 18:15

ovi Esti buna si faina gagico!

19 aprilie 2021 7:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.