În guvernarea Florin Vasilică Cîțu, în ciuda crizei sanitare și economice, în ciuda miilor de societăți comerciale închise și a numărului enorm (încă nu știm cifra reală), Romania înflorește. A trecut la rating stabil, acordat de Standard &Poors. Adică bancherii au încredere în măsurile lui Cîțu & Co și România se poate împrumuta pe rupte.

Ciufulitul nostru premier a sărit pînă la acoprerișul casei de bucuria acestei vești (singura pe care o poate invoca de la instalare) și a dat fuga să ne anunțe marea veste. Am fost trecuți la ”stabil”. Şi asta are consecințe enorme zice el.

„Această coaliţie de guvernare, condusă de PNL, din care fac parte USR PLUS şi UDMR, cu un premier liberal, cu o politică liberală, a reuşit în această perioadă dificilă ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creştere economică. (...)"

Integral pe CotidianulComentarii

Mare om, mare repetent tovarășul ăsta CÎȚU Se spunea despre greci că nu trebuie să te încrezi în ei nici când te cocoșează cu daruri. Pâi, trebuie să fii de-a dreptul idiot să te uiți în gura globaliștilor de la Standard&Poors care te laudă că îndatorezi țara în ritmul în care o face strălucitul repetent Vasilică Cuțu. Ei bine, pe vremuri, un mare președinte hamerican, fost actor mediocru, un oarecare Ronald Reagan, a înnebunit mapamondul cu un plan de anihilare a rachetelor nucleare sovietice cu ajutorul unei rețele dense de sateliți dotați cu lasere. Planul se numea Inițiativa de Apărare Strategică, zisă și „Războiul Stelelor”. De partea cealaltă se afla Brejnev, apoi Andropov și, în cele din urmă, Gorbaciov. Odată cu această provocare militară, jmekerul de Reagan a permis băncilor americane să acorde sovieticilor credite masive, la dobânzi accesibile. Kremlinul, care era falimentar economic, a jubilat, crezând că vor putea folosi banii americanilor ca să-și crioască și ei o „inițiativă” de răspuns strategic. Pe vremea lui Gorbaciov, brusc, băncile americane au triplat dobânzile la creditele pentru sovietici, iar Gorbaciov a avut de ales între căderea comunismului fără a se trage un glonț, sau prăbușirea economică și militară a URSS. A ales ce a ales, dar urmașul său, Boris Elțân, a fost nevoit să accepte și destămarea URSS! Asta ne așteaptă și pe noi ca țară, popor și națiune. Câțulache se bucură că se poate împrumuta cât poftește, după care vine nota de plată: înrobirea definitivă a României, cedarea pe nimic a tuturor resurselor pe care le mai avem și transformarea țării în teatru de război între ruși și americani. Așa că, bavos Vasilică! Numele tău înseamnă dezastru. Gaudeamus igitur. deci!

19 aprilie 2021 18:01

noi Psihopatii care insulta suburban pe ziare.ro, impotriva ziaristilor si comentatorilor care, dezvaluie gaurile negre si dezastrele din Guvernarea rezistaca a lu' Geaca Rosie, nu conving pe nici un roman - care citeste scarbit si revoltat injuraturile psihopatilor cacanii. Psihopatii cacanii, ne-ar convinge daca, in loc de injuraturi, ar argumenta cu lista binefacerilor "guvernului meu" (in special, prostovanii USR/PLUS) pt romani si Tara.

19 aprilie 2021 8:25

Ion Cristoiu, Maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Dragul și bunul meu tovarăș și pretin Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și Prim-vice-prim țucălar al aceluiași partid împuțit, se cacă pe el un alt editorial cufurit, pentru ca să-și justifice banii murdari și împuțiți cu care-l plătește PSD-ul. Mălăețul moș babornițit Nistorescu, se screme să arunce cu zoaie peste nenea premierul care are peruca afectată de calviție, pentru simplul fapt că o agenție de rating mondialistă cunoscută și cea mai în măsură să dea calificative financiare țărilor planetei, a acordat un calificativ pozitiv României pentru actuala guvernare dificilă și-n vremuri de dificultate extremă economică mondialistă. Păi să nu-mi bag eu toată Euro Pula în gura și-n capul mare, pătrat și gol al bunului meu pretin? Mai bine s-ar preocupa pretinul meu să ne lămurească cum e cu PSD-ul și cu câte zeci de miliarde de euro a înglodat România în datorii externe acest împuțit PSD din 1990 până azi în toate guvernările lor, decât să-și cace aici cufurelile lui de articole căcate pe hârtie igienică. Muie!

19 aprilie 2021 3:30

lucian56 Ce bine sa ai posibilitatea sa publici ce vrei. De fapt nu numai in presa scrisa dar si la TV (fiind un invitat aproape permanent la Romania9 de la TV, la Antena3 si la RomaniaTV). Orice ar face guvernul actual nu este bine. Bine macar ca suntem vazuti mai bine de cei care stiu cu ce se "mananca' economia si ne-au mai dat un calificativ pozitiv care nu este pe placul lui Nistorescu si al altor mari "analisti". Este disgratios acest Nistorescu.

18 aprilie 2021 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.