Încă patru pacienţi COVID-19 au fost transferaţi aseară, cu avionul Spartan, de la Bucureşti la Iaşi, din cauza lipsei locurilor la ATI din Capitală.

Avionul Spartan a aterizat aseară, la Iaşi, cu patru pacienţi COVID-19, aduşi intubaţi de la unităţile de primire urgenţe din Bucureşti.

Pentru preluare, autorităţile ieşene au disponibilizat patru ambulanţe dotate cu ventilator şi medic SMURD. Pacienţii au fost internaţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Aceste transferuri vin în contextul în care Capitala nu mai are locuri libere la ATI. O altă pacientă a fost transferată şi vineri, de la Bucureşti la Iaşi, cu un elicopter SMURD.

Integral pe AdevărulComentarii

Ce folos?! Întubarea înseamnă MOARTE! Trebuia să fie ajutați (tratați) din fază de „răceală și gripă” a bolii, sau măcar la începutul fazei pulmonare, cu schema de tratament a doctoriței Groșan, sau ale altor medici care nu s-au conformat ineptului „protocol oficial”. Oficialii medicinei de partid și de stat au sărit însă la beregata doctoriței din Oradea, iar despre ivermectină nici n-au vrut să audă! Se simțeau excluși din lumea civilizată dacă măcar o încercau! Uite că americanii au avizat folosirea ivermectinei, iar în India, țară cu 1,3 miliarde de locuitori, cu sistem sanitar mai precar decât al nostru și cu un incredibil grad de promiscuitate socială și familială, datorită ivermectinei, ratele de infectare, respectiv de mortalitate sunt incredibil mai mici decât în Germania! Nu mai vorbesc de China... Dar, asta e. Une nu-i cap, ci fudulie, vai de bieții oameni de rând. Sunt plimbați cu ditamai avionul de transport militar, în loc să fie învățați să se trateze acasă cu medicamente ridicol de ieftine. Ceea ce slugile Big Pharma de la București nu pot admite în ruptul capului. Știu ei de ce... și știm și noi!

18 aprilie 2021 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.