Curtea de Apel Bucureşti a dispus vineri redeschiderea anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în Dosarul "10 august 2018", ca urmare a admiterii plângerii unui protestatar.

Decizia este definitivă, iar procurorii vor redeschide urmărirea penală împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei, Sebastian Cucoş, Cătălin Sindile şi Laurenţiu Cazan.

Curtea de Apel a admis plângerea unui protestatar împotriva ordonanţei DIICOT prin care dosarul a fost clasat pe 26 iunie 2020. Este vorba de Ioan Crăciuneanu, care a fost bruscat și rănit la picior de o grenadă fumigenă .

Integral pe Realitatea.netComentarii

@Pt. Aberezi, idiotule, care „manifestau pașnic”?! Cu molotoave, pietroaie și incendieri de mobilier stradal? Cu tentative de pătrundere în Palatul Victoria? Nu seamănă cumva până la confuzie cu o tentativă de lovitură de stat dată de IOHANNIS și multinaționalele nemulțumite că erau puse să plătească măcar o câtime din impozitele datorate statului român pentru beneficiile enorme pe care le storc din Românica? Exact pentru așa ceva a fost demonizat și executat Liviu Dragnea. S-a atins de „dreptul” jefuitorilor României de a lua potul cel mare intact!

17 aprilie 2021 11:51

Pt. Prostul de postac Psd-ist @Pute @'Pute de Dragnea si Carmen Dan nu iti spune nimic acele violente coordonate de Dragnea si Carmen 3..impotriva oamenilor care au manifestat pasnic...agitatori erau adusi de Psd-isti in special de Codrin Stefanescu si Negoita ..sa aibe motiv jandarmi sa bata manifestanti...cu intalegerea facuta cu DICCOT...sa fie arestati fictiv de vazul lumi....

16 aprilie 2021 23:03

Pute Ia dosarul ,na dosarul dupa cum se primesc ordine de sus ,procurorii executa ordine ,tare jenant pentru justitie ,Stai sa vezi ce se incaiera astia la guvernare ca nu sunt oameni care sa stie sa-si intinda mana ci numai sa o intinde sa se atace !!!Sati sa vezi acuze.

16 aprilie 2021 20:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.