Caz uluitor la Piteşti, tras la indigo cu cel al lui George Floyd din SUA. Un bărbat de 63 de ani ar fi murit în urmă cu scurt timp după ce a fost pus la pământ, iar poliţiştii i-ar fi pus picioarele pe cap, spun martorii.

Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a fost cuprins de flăcări, iar acesta a refuzat să iasă.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au scos cu forţa pe bărbat şi l-ar fi bruscat. Bărbatul intrase în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de medici.

''Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei. Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă.

Bărbatul ar fi fost recalcitrant, spun martorii şi acesta este motivul pentru care ar fi fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor. De aici, lucrurile sunt împărţite, pentru că deocamandată, nu avem reacţia oficială a Poliţiei Argeş, o aşteptăm, dar sunt martori care spun că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât. Alţi martori spun că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur. Aşteptăm reacţia oficială a Poliţiei Argeş care ne va spune exact cum s-a intervenit, modul în care a fost imobilizat bărbatul.


Comentarii

pagubitu Ba voi inca nu vati lamurit de ce avem politia pe care o avem.Cine se teme cel mai tare de lege?Infractorii.Ce fac astia?Nu muncesc.Dar traiesc.Cum din ce?Din ilegalitati.Cum pot scapa de raspunderea in fata legii?Furand ...legal.Sau lasand pe altii sa fure si sa imparta impreuna.Unul singur am vazut intr-un film SERPICO,ce era animat de profesia nobila si de ganduri cinstite dar ....l-au lasat omorat colegii lui ,fiindca era CINSTIT.De Corrado Catani nu vorbesc.Ba nene dar astia erau in filme.Viata bate filmul.Paaareeerea mea.

17 aprilie 2021 8:34

CRIMINALI, ANLFABEȚI, ÎNGÂMFAȚI, LAȘI ORDINARI! Amintiți-vă și de polițiștii de la secția 16 (parcă) din București, care au agresat doi tineri pe care i-au dus pe câmp și i-au rupt în bătaie. Unul a murit în scurt timp, iar cel de al doilea, care nu părea a fi în pericol, a fost găsit mai târziu mort. Și aceasta pentru că ÎNDRĂZNISERĂ să reclame abuzurile. Este halucinant să vezi 4-5 hăndrălăi în uniformă de jandarmi sau polițiști tăbărând instantaneu asupra unui singur om neînarmat. Uneori chiar și șapte-opt. Când se află însă în fața unor interlopi, hde-hee, devin mielușei! Cu ăștia sunt ori „pe felie”, ori le știu de frică și se fac că nu văd nimic! În cazul de la Pitești se vede clar că victima nu avea niciun fel de atitudine agresivă în momentul în care polițistul cu geacă galbenă (frumos era s-o aibă roșie!) îl atacă din spate, moment în care intervin și ceilalți cretini în uniformă! Atâta știu, atâta fac...

16 aprilie 2021 18:28

Pute Oare atatia criminali avem in organe ,astia altceva nu sunt invatati !!!!????Felicitari sefilor si ministrului ca nu iau nici o masura serioasa ci numai de suprafata .

16 aprilie 2021 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.