Dan Bucșa, economist-șef pentru Europa Centrală și de Est în cadrul UniCredit Bank Londra, consideră că modelul britanic de combatere a pandemiei de coronavirus este tot mai eficient și un exemplu de bune practici, transmite Hotnews. Una dintre trăsăturile de bază ale strategiei la care a recurs Londra este, potrivit spuselor lui Bucșa, integrarea mai multor măsuri-cheie, nu accentul pus pe una singură. Obsesia cu vaccinarea este greșită, spune Dan Bucșa.

Principalele declarații ale lui Dan Bucșa, făcute la o întâlnire cu mediul de afaceri:

„Britanicii testează între 1,2-1,9 milioane de oameni pe zi. Britanicii țin toate școlile deschise testând toți elevii de două ori pe săptămână. Britanicii trimit teste acasă întregii populații și dacă nu îmi ajung testele de acasă, pot să mă duc în 5 minute oriunde să fac un test gratuit”.
„Dacă testul respectiv este pozitiv, îmi trimit și un test PCR, iar dacă și ăla este pozitiv: carantinarea se face la domiciliu, pot să primesc ajutor în caz că nu are cine să-mi cumpere de mâncare și așa mai departe, ceea ce ar fi greu, pentru că se fac foarte multe livrări”.

Integral pe UniversulComentarii

Lute Va multumim dl Dan pentru bunele dvs intentii si nu numai ale dvs dar ,fiind plecat de mult probabil ati uitat ca "romanii e destepti " !!!

16 aprilie 2021 13:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.