Vlad Voiculescu l-a criticat pe Florin Cîțu, după ce acesta l-a demis din funcția de ministru al sănătății, precizând, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că premierul nu a ieșit din „epoca epoleților”.

„Am crezut că premierul numit de o coaliție nu va folosit forța pe care i-am dat-o pentru rațiuni politice. Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, cred că și aici m-am înșelat, ne-am pomenit cu un corp de control care a aruncat în spațiul public lucruri neîntâlnite în lumea civilizată”, a declarat Vlad Voiculescu.

„Un guvern, un premier care dă un semnal că dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparență trebuie să te temi, pentru că dacă deranjezi pe cine nu trebuie, un sistem de privilegii, atunci sistemul va acționa împotriva ta”, a precizat Vlad Voiculescu.

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda - ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase - fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta.....

18 aprilie 2021 12:31

Cicione Radu Vladut, pai unchiul tau era la spionat in Austria subordonat lui Marin Ceausescu! Nu-ti plac epoletii? Vezi ce patesti?

16 aprilie 2021 19:58

Pute Murdar individ fara caracte ca si gasca din care face parte,nici un copil repetent nu se purta asa iar un licean sigur termina disputa si se apuca de treaba dar cand nu dai dovada de pregatire si scoala asa te comporti.Partid conflictual asa am crezut de la inceput si asa se dovedeste !!Catu eu te sustin ,dar nu sunt din alianta !!!!

16 aprilie 2021 13:06

xyz Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda - ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase - fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta.....

16 aprilie 2021 12:34

je Vladut nepot si fiu de securisti, un jalnic trombonist si flasnetar defect.

16 aprilie 2021 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.