USR PLUS nu are opțiunea de a ieși de la guvernare a declarat la RFI vicepreședintele Alianței, Iulian Bulai, în contextul crizei din coaliție, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. Deputatul USR-PLUS consideră că varianta Ludovic Orban-premier ar aduce mult mai multă stabilitate guvernării: ”Poate am greșit în decembrie, când am spus fără Ludovic”.

Întrebat dacă Ludovic Orban-premier ar fi o variantă bună pentru a depăși criza din coaliție, Iulian Bulai a răspuns: ”L-am cunoscut mult mai bine pe Ludovic Orban în ultimele patru luni și îți dai seama de faptul că poate că noi am greșit în decembrie, când am spus fără Ludovic. Domnul Orban este un om cu o experiență politică uriașă. Mai este un fenomen pe care l-am remarcat: există sincope în actul guvernării, atunci când puterea executivă nu este deținută de către aceeași persoană care deține puterea politică în cadrul partidului cel mai mare din coaliția de guvernare care dă premierul”.

”De asta, problema pe care o discutăm nu este despre Vlad și despre USR, este despre conflictul intern din PNL și campania internă care se desfășoară în lumina Congresului PNL din toamnă. De aceea, noi credem că este important să avem o strategie de stabilitate și de ce nu, să vină un alt premier de la PNL, acceptat de tot partidul și de ce nu, chiar și premierul Orban care, în opinia noastră sau în opinia mea, să nu zic a întregului partid, ar oferi mult mai multă stabilitate guvernării, pentru că nu ar mai exista aceste sincope de putere”, a continuat Bulai.

Integral pe HotnewsComentarii

Măi muistule izmenit Paulus, eu nu caut să postez comantarii grase sau onctuoase, pur și simplu scriu pe moment ce cred eu că se impune atunci. Tu sărmane maidanez de pripas, nu ești decât o potaie de javră ce schelălăie și latră la bec p-aci. Paulus care ești tot tu, nu e inegalabil, sunteți unul și aceeași Loază imbecilă care-și vomită propaganda aia leșinată cu neo-marxismul pe care-l tot încerci să-l arunci din căruța PSD-ului la ăia de la USR sau oricare alții care sunt acum la putere. La final te voi onora cu o muie, pentru că altceva nu meriți. mUE! Muie PSD!

18 aprilie 2021 7:20

@Chiloțarul Muie dragă, slabă postare! Dezlânată și ilogică. Ai reușit să mă distrezi cu schelelăiala asta de javră cu șira spinării ruptă. Ai tu oarece talent la înjurături și spurcăciuni, uneori mai și argumentezi cîte ceva, dar, când vomezi pe nerumegate, ești jalnic, crede-mă. Și, încă o dată, mă onorezi să mă iei drept inegalabilul Paulus!

17 aprilie 2021 12:05

Chiloțarule Paulus, ești obsedat de metrou? #NEREZISTACULE pizdac, tu ai merita să fii pus secretar de stat cu grad de ministru la Pompe Funebre, ceea ce n-ar fi chiar o foncție minusculă. Așa, ai putea fi promovat în guvernoi ca Cioclu al PSD-ului neo-marxist-stalinist și protector al Legiunii Împuțite AUR. Ce zici Izmănarule, rămâi în chioți la metrou? Sau rămâi în curul gol lăsat de pripas? Izmenitule, chiloțarule, nădrăgosule! Atenție! Corpuția ucide! În chiloți la metrou! Cu respect, Gogu Devreme, secretar general adjunct al Legiunii Împuțite AUR

17 aprilie 2021 9:50

Oare acest Pulai n-a fost și el în chiloți la metrou? Ăsta trebuia pus direct ministru al culturii, șeful Cacademiei de Informății și bibliotecarul documentelor secrete de la Cotroceni la un loc. Păntru el, șefia Comisie de Cultură din Paharlament e o foncție minusculă. O insultă!

17 aprilie 2021 5:22

Lute Derbedei din gasca voi ati gresit cu toti ,ati crezut ca numai voi veti puteti fura dar ati inceput sa va calcati in picioare !!!

16 aprilie 2021 13:12

ion Trebuie sa dispara adunatura de rezistaci-derbedei-far' de meserii USR/PLUS si scoala din Guvern ! Alegeri anticipate, acum, adunatura de rezistaci nu mai reprezinta vointa romanilor, care, recunosc cu amaraciune, ca s-au fraierit cu adunatura asta.

16 aprilie 2021 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.