Supărat pe soluția primită într-un dosar în care avea calitate de persoană vătămată, un bărbat de 60 de ani din județul Mehedinți a amenințat la telefon procurorul de caz, transmițându-i direct, dar și prin intermediul grefierei, că atât el, cât și copiii săi vor fi uciși. Pus sub acuzare, bărbatul a fost condamnat, recent, pentru ultraj judiciar.

Cazul s-a petrecut la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova anul trecut, în luna martie. Bărbatul de 60 de ani, un inginer pensionar, formulase o plângere penală pentru purtare abuzivă împotriva unor polițiști, însă, la finalul cercetărilor, procurorul de caz a dispus clasarea cauzei pe motiv că faptele reclamate nu au existat. După primirea soluție de clasare, bărbatul a sunat de mai multe ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova pentru a cere explicații procurorului.

Primele două apeluri au fost recepționate de către grefierul șef al unității de parchet pe 16 martie. Pensionarul a cerut să vorbească la telefon cu procurorul care i-a soluționat dosarul, însă grefiera l-a anunțat că acesta nu se afla în unitate. Femeia l-a îndrumat să formuleze în scris eventualele cereri sau memorii.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.