Ca și în sezonul trecut, titlul de campioană se va decide în ultima etapă, în meci direct, pe 26 mai 2021. Dacă nu se vor petrece accidente majore, echipele care vor juca pentru titlu vor fi anul acesta CFR și FCSB, primele două clasate la finalul sezonului regulat. În cărți ar putea intra și Universitatea Craiova, însă oltenii pornesc cu a treia șansă.

Țintarul play-off-ului a decis ca meciul pentru cucerirea titlului de campioană să se desfășoare la Cluj-Napoca. Dincolo de miza unui titlu și a banilor pe care-i vor primi de la Liga Profesionistă și de la Federație mai există și posibilitatea de a juca 1-2 tururi preliminare în Champions League și, eventual, accederea în grupele Europa League, în cazul unui culoar favorabil pe „drumul rezervat campioanelor”. Asta va aduce mulți bani. Grupele Champions League sunt imposibil de atins, în condițiile în care 41 de campioane din Europa se luptă pentru 4 locuri „la masa bogaților”.

Lupta pentru campionat va fi, ca și anul trecut, tot între cele trei echipe: FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Celelalte trei competitoare vor fi doar „arbitri” care vor încerca cel mult să le încurce pe cele de pe podium, pentru că este greu de crezut ca Botoșani, Clinceni sau Sepsi să tragă cu șanse reale la locurile 1-3.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.