Fostul mare internaţional, ajuns la 52 de ani, are doi băieţi, Toto (22 de ani) şi Sică (28 de ani), care i-au făcut nişte surprize neplăcute, în ultimii ani. Primul a fost prins conducând sub influenţa drogurilor, în timp ce Sică a fost pus sub acuzare pentru trafic de cocaină!

Ilie Dumitrescu a fost un fotbalist excelent, care, după retragere, a reuşit să-şi găsească drumul în viaţă. Mai întâi, s-a apucat de antrenorat, iar dacă aici n-a avut rezultate notabile, a reuşit să devină, ulterior, un analist TV destul de bine plătit, la Digi Sport. Potrivit surselor din piaţa media, Dumitrescu câştigă 5.000 de euro lunar, pentru apariţiile sale la postul amintit, în calitate de expert.

Dacă fostul stelist s-a ferit, în mare parte, de alegeri greşite în viaţă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre doi dintre băieţii săi. Cel puţin cazul lui Sică, prins vânzând cocaină în spatele cafenelei pe care o deţine familia Dumitrescu în Capitală, a fost destul de mediatizat. Şi acum a fost comentat, în premieră, şi de Ilie Dumitrescu pentru cei de la Pro TV.
3

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.